Moonshrew illustration | Leena Kumpulainen. Moonshrew illustration logo.

Green Tights on leikillinen lorusanakirja pienille ja isoille koululaisille sekä englannin harrastajille. Laajenna sanavarastoasi leikiten lorujen ja kuvien avustuksella.


Lähde mukaan hassulle sanaseikkailulle:

15 € + postikulut:

1 kpl 5 € / 2-10 kpl 7 €Kirjan sivuilla voit törmätä lihavaan kissaan, kauheaan lohikäärmeeseen ja urheisiin ritareihin vihreissä sukkahousuissaan. Värikkääseen kuvitukseen on lisätty sanastoa suomeksi ja englanniksi.


Green Tights – 18 funny rhymes. Vihreät sukkahousut kirjan satuhahmot marssivat tahdissa. Gif-animaatio. © 2023 Leena Kumpulainen | Moonshrew illustration

Sanavoimistelua vihreissä sukkahousuissa


Vihreitten sukkahousujen englanninkieliset lorut ovat hauskoja sanaleikkejä, joiden avulla lapset oppivat kielen ääntämistä ja uusia sanoja.Kirjan tekijät ovat serkuksia, jotka ammentavat ideansa yhteisistä lapsuuden seikkailuista. Leena on ammatiltaan kuvittaja ja Riikka luokanopettaja. Yhdessä he ovat saaneet aikaan hassunkurisia loruja.


Osta Vihreät sukkahousut itsellesi

tai lahjaksi!15 € + postikulut:

1 kpl 5 € / 2-10 kpl 7 €Green Tights -kirjan tekijät Riikka Rissanen (oikealla) ja Leena Kumpulainen istumassa ikivanhan kotikoivun oksalla Itikan tilalla Iisalmessa. Valokuva vuodelta 1974. © Kirjailijan kotialbumi